Dit is de payoff

Samenwerking

AVG Praktijk

Mensen met verstandelijke beperkingen kunnen voor de meeste medische zorg heel goed bij hun eigen huisarts terecht. De huisarts kan verwijzen naar een arts verstandelijk gehandicapten (AVG) voor advies en ondersteuning. Nijmegen heeft een AVG-praktijk die uniek is voor de regio. Het is een samenwerking van het Universitair Gezondheidscentrum Heyendael, onderdeel van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc, en “De Praktijk”.

Op de volgende websites kunt u informatie vinden: 
Radboud UMC 
UGC Heyendael 
Sterkeropeigenbenen 

Er is ook een folder van de AVG Praktijk.  

Toekomstplan

De Praktijk kan in sommige gevallen ondersteunen bij het maken van een toekomstplan. Bij het maken van een persoonlijk Toekomstplan worden in een gesprek goede vragen aan je gesteld door getrainde gespreksleiders. We werken bij Toekomstplan zoveel mogelijk met beelden omdat dit meestal duidelijker is en je dit vaak beter onthoudt dan alleen tekst. Op grote vellen papier wordt met stiften jouw plan getekend met daarin alle ingrediënten voor een haalbare en positieve toekomst. Familie, vrienden of ondersteuners zijn aanwezig bij het maken van jouw plan, zodat zij je kunnen helpen bij de uitvoering er van. Als behandeling nodig blijkt dan kan De Praktijk jou daarbij helpen.

Op de volgende website kun je informatie vinden: Toekomstplan 

Quli

De Praktijk maakt, indien gewenst, gebruik van een online ondersteuningsplatform. Dit platform heet Quli. Via Quli kunnen gebruikers informatie uitwisselen met hun begeleider/behandelaar of hulp inroepen als dat nodig is. Het eHealth-platform bevat ook een logboek, een agenda voor taken, adviezen en tips over gezond leven, speciale (voorlichtende) games, elektronische coaches en handige apps; allemaal met als doel zelfstandig leven te bevorderen.

Op de volgende website kun je informatie vinden: Quli 

Hersenz

De Praktijk werkt samen met Hersenz. Hersenz biedt zorg aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het behandeltraject van Hersenz omvat verschillende groepsbehandelingen. Daarnaast is er altijd een vaste thuisbehandelaar bij het traject betrokken.

Op de volgende website kun je informatie vinden: Hersenz

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]